dinMemo

Noen tror at det er umulig å få bedre hukommelse. Gjennom Memo-skolen på NRK fikk vi se at det er mulig å huske utrolig mye. Bare ved å lære Memo. Å vite om teknikkene er ofte alt som skal til. Det fikk Oddbjørn By selv erfare da han nesten tapte NM i hukommelse for lesere av Memo-boka. Oddbjørns erfaring er at det er enklere å lære Memo på kurs enn ved å lese boka. Hukommelseskurs med Oddbjørn er ikke akkurat billig, men her får du forklart teknikkene på video til en pris alle kan ta seg råd til.

Memo er en kombinasjon av de beste husketeknikkene fra antikken, og teknikker Oddbjørn har lært av konkurrenter i VM i hukommelse eller utviklet selv. En viktig forskjell på boka og dinMemo er at datateknologien gjør memoreringen mye enklere. Selv bruker Oddbjørn dinMemo nesten daglig dersom han skal huske et foredrag han skal holde, lære seg morsomme ting som geografi eller quiz-kunnskap, lære seg ett nytt språk eller bare for å trimme hjernen.

Folk som har memorert ved hjelp av Memo-boka har sikkert merket at det tar tid å lage assosiasjoner. I dinMemo får du automatiske forslag dersom du står fast. Forslag som fungerer. En annen fordel er at du har alt lagret på ett sted. Men ingen husketeknikk er så bra at du aldri trenger å repetere. Til og med Drillo behøver å repetere geografikunnskapen sin. Med dinMemo vil du spare veldig mye tid i repeteringen. Bli med og finn ut resten av fordelene med dinMemo.


dinMemo har fire deler:

  • Kurs. Du får videokurs i hukommelse. (Filmene avspilles p? dataskjermen, du trenger bare ? trykke p? play).
  • Egne prosjekt. Folk bruker dinMemo til å memorere egne prosjekt som eksamen, komikere bruker programmet til å huske manus eller såkalte bits i showene sine, operasangere bruker dinMemo til å huske sangtekst, piloter memorerer kunnskap til flyeksamen ? og bruker programmet for hurtig oppfrisking av kunnskapen.
  • Ferdige prosjekt. Den tredje delen er ferdige prosjekt. Der får du tilgang til de tusen viktigste glosene på italiensk, fransk, spansk eller tysk. Du kan memorere alle land og hovedsteder i verden, dansetriks, quizkunnskap, pi og andre nyttige eller unyttige ting. Ferdige prosjekter blir stadig utvidet med nye tema, så følg med.
  • Hjernetrim. Forskning viser at slik type hjernetrim kan beskytte hjernen mot negative effekter av aldring.

Mange har sagt at dinMemo burde koste minst 1600 kroner. Men det viktigste for meg er å spre husketeknikkene. Fordi jeg vet hvor effektive de er. Og jeg har opplevd hvordan de kan forandre livet til folk.
Skattefradrag for dinMemo dersom du driver næring, for eksempel enkeltpersonsforetak: les mer

Oddbjørn By      

Priser:

Ett ?r 3 ?r
Standard-abbonement 449 kroner
(37 kr/mnd)
679 kroner
(19 kr/mnd)
Beste pris!
Studentrabatt 349 kroner
(29 kr/mnd)
599 kroner
(17 kr/mnd)
Beste pris!

Ved fornying av abonnement eller ved inngåelse av 3-års abonnement får du 14 ekstra videoer med små og store tips


Betale med Vipps (40 kroner rabatt):

Ved bruk av Vipps f?r du 40 kroner rabatt. Da trykker du p? Vipps en venn - deretter skriver du inn nummeret 91 53 77 68. S? overf?rer du betaling for ett eller tre ?r (trekk ifra 40 kroner p? prisene over)

Betale med faktura:

Bruk dette skjemaet

Videre til registrering ...Spørsmål eller andre henvedelser: memohukommelse@gmail.com

Nyhet! Prøv vår navn/fjes memoreringstest